Waarom starten met online verkopen?

Het zijn bijzonder onzekere tijden, voornamelijk voor bedrijven. De retailsector zag tijdens de lockdown een forse daling van de omzet uit offline verkoop. Het mag intussen wel duidelijk zijn dat het online aanbieden van jouw producten meer dan ooit een must is. Dankzij e-commerce kunnen retailers tijdens situaties zoals lockdowns blijven verkopen. Maar een webshop is ook een slimme investering op langere termijn. Zelfs wanneer de situatie ooit terug normaal wordt, blijft jouw webshop een extra verkoopkanaal waarmee je nieuwe klanten bereikt, je overstock kwijtraakt en verkoopt wanneer jouw fysieke winkel gesloten is.

Volgens een onderzoek van Thomas More en retailfederatie Comeos kochten heel wat mensen de afgelopen maanden voor het eerst iets online. 30% van de Belgen zal dat ook in de toekomst vaker blijven doen. Daarmee lijkt het virus het koopgedrag van de Belg voorgoed te hebben veranderd. Consumenten zijn nu helemaal gewonnen voor e-commerce. Het is hoog tijd om mee op de kar te springen!

The Website Company heeft heel wat ervaring met het bouwen van professionele webshops. Benieuwd of een webshop iets voor jou is? Vraag je je af:

  • Hoe lang het duurt om een webshop te bouwen?
  • Wat de mogelijkheden zijn met jouw budget?
  • Hoe je kan opboksen tegen grotere online spelers?
  • Hoeveel werk erbij komt kijken na de opzet ?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen tijdens een volledig vrijblijvende afspraak. Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.