The Website Company: ontwerp van huisstijl en logo

WIJ CREËREN OOK UW HUISSTIJL!

Uw eigen Logo & Huisstijl!

Het ontwerp

Een herkenbaar logo dat de waarden van uw bedrijf op een correcte wijze weergeeft, is van cruciaal belang. Het is vaak net datgene dat de mensen bijblijft en waaraan ze je onderneming en alles wat ermee te maken heeft herkennen.

Daarom is het uitermate belangrijk dat uw logo de positieve kenmerken van uw onderneming in de verf zet. Op die manier zal de klant ook telkens positief reageren bij het zien ervan. Met alle gunstige gevolgen van dien!

The Website Company overloopt in eerste instantie samen met u de belangrijkste kenmerken van uw bedrijf alsook de voorkeuren qua look & feel. Op basis hiervan leveren wij meerdere conceptvoorstellen aan die we volgens uw feedback verder kunnen uitwerken.

Bent u niet overtuigd van de aangeleverde conceptvoorstellen? Geen nood! The Website Company garandeert u tevredenheid en zal u enkele nieuwe conceptvoorstellen aanleveren op basis van uw feedback.

logo en huisstijl
The Website Company: ontwerp van huisstijl en logo

Huisstijl & brand identity

Een logo is een belangrijk onderdeel van de volledige huisstijl en brand identity. Het is datgene dat telkens terugkeert en dat samen met de huisstijl de rode draad doorheen uw onderneming zal vormen. Kortom, datgene waar de mensen je mee identificeren. Verder voorziet The Website Company nog tal van aaneensluitende diensten om uw huisstijl vorm te geven zoals ontwerpen van:

Andere diensten

Contact

  • * opgegeven velden zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.