menu sluiten

Succesvolle online strategie voor een hoge positie in Google

Een hoge positie in Google bemachtigen en zo meer klanten en omzet uit je website halen? Samen met jou ontwikkelt The Website Company een sterke online strategie om jouw online vindbaarheid te optimaliseren. Aan de hand daarvan creëert ons team vervolgens jouw innovatieve website, verbluffende webshop en/of creatieve SEO-tekst.

Jouw online groeitraject, stap voor stap

Visueel aantrekkelijke, professionele websites en webshops geven je bedrijf de uitstraling die het ongetwijfeld verdient en helpen je op weg naar je doelen. Zo wil je aan de hand ervan bijvoorbeeld meer verkoop en klantenbinding realiseren, meer verkeer en leads genereren of simpelweg meer zichtbaarheid creëren.

Als website specialist leggen wij steeds de focus op de groei van je bedrijf, groei die standhoudt. We hanteren steeds een sterk onderbouwd online groeitraject, onderverdeeld in vier fases, dat jou op termijn opmerkelijk meer verkoop, leads en visibiliteit zal opleveren.

Fase 1: Analyse van je bedrijf om groeimogelijkheden te ontdekken

De eerste stap naar een hoge online positie in Google is een diepgaande bedrijfsanalyse. We brengen zowel de heikele punten als de opportuniteiten van je bedrijf in kaart, zónder je doelpubliek een moment uit het oog te verliezen. Zo krijgen we een beter beeld van je huidige situatie, toekomstvisie en potentieel.

Aan de hand van deze vergaande informatie, stellen we een online strategie op waarmee je jouw doelstellingen kan bereiken binnen het vooropgestelde budget. Afhankelijk van jouw wensen en noden ondersteunen wij jou met een van onze drie advies- en begeleidingstrajecten:

  1. Basis traject: We focussen op jouw eigen bedrijf en het groeipotentieel dat je kan bereiken op vlak van online positionering.
  2. Technisch traject: We maken een uitgebreide technische analyse van je huidige website met allerhande tools. Zo kunnen we een stappenplan opstellen en inspelen op toekomstige technologische evoluties.
  3. Concurrentie traject: We plaatsen jouw bedrijf tegenover de belangrijkste concurrenten om alle mogelijkheden ten volle te benutten.

Fase 2: Realisatie van SEO-geoptimaliseerde website, webshop en copywriting

Aan de hand van de vooropgestelde groeistrategie, gaan we aan de slag met de digitale tools die jouw bedrijf een hoge positie in Google zullen bezorgen op een organische manier.

We beginnen uiteraard bij de ontwikkeling van een professionele website en/of webshop op maat. We gaan hierbij steevast voor een look & feel die perfect matcht met jouw bedrijf en we streven naar een piekfijne gebruiksvriendelijkheid en technische opbouw.

Maar om écht het verschil te maken in de online wereld en jouw doelen te bereiken, moet ook de inhoud van je website of webshop volledig op punt staan. Onze strategische copywriters voorzien daarom ijzersterke webcopywriting die jouw verhaal met passie vertelt én SEO- of zoekmachine geoptimaliseerd is.

Fase 3: SEA en social media advertising

Onze SEO-geoptimaliseerde, professionele websites, webshops en webteksten brengen jou al heel ver. Maar je kan ook nog een stapje verder gaan en je Google ranking verstevigen dankzij SEA (Search Engine Advertising) en social media. Hoe meer online kanalen je inschakelt, hoe hoger jouw positie in Google is en hoe meer resultaten je boekt. Bovendien kunnen we de immense kracht van SEA en social media vandaag de dag niet ontkennen.

Door Google AdWords campagnes op te starten, voorafgegaan door een grondig zoekwoordenonderzoek, kunnen we heel doelgericht gaan adverteren met een budget naar wens. Zo haal je gegarandeerd leads binnen die passen binnen jouw bedrijfsverhaal. Door echter organisch al sterk te staan kan je dit budget tot een minimum herleiden. Daarnaast helpen wij jou ook met het beheren van je social media marketing, zodat klanten zich sneller zullen binden aan jouw merk of bedrijf.

Fase 4: Analyse van resultaten en finetuning van groeistrategie

Resultaten spreken voor zich. Door deze grondig te analyseren en onze aanpak aan te passen waar nodig, kunnen we het groeitraject volledig verfijnen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je goed gevonden wordt in Google, een maximum aan conversie genereert en jouw budget optimaal besteedt. Hebben we het toppunt van jouw doelstellingen bereikt? Dan is het tijd om samen de volgende klim in te plannen.

Een hoge positie in Google bemachtigen?

The Website Company gaat steevast voor een sterke online strategie en creëert jouw SEO-geoptimaliseerde website, webshop en webtekst op maat.

LET’S GROW TOGETHER!