The Website Company: webdesign op maat - contacteer ons

Samen groei realiseren die standhoudt!

Uw online groeitraject

Een professionele website of webshop om U tegen te zeggen geeft uw bedrijf de uitstraling die het ongetwijfeld verdient. De website op zich is echter niet het einddoel dat u voor ogen heeft. Het is eerder een middel om dat doel te bereiken. U wil bijvoorbeeld meer verkoop creëren, meer klantenbinding realiseren, meer verkeer en leads aantrekken of simpelweg meer zichtbaarheid genereren.

Daarom leggen wij de focus op de groei van uw bedrijf. Groei die standhoudt! Zo bereiken we samen het toekomstbeeld dat u van uw bedrijf heeft.

We hanteren een online groeitraject onderverdeeld in vier fases dat voor u in meer visibiliteit, meer leads en meer verkoop zal resulteren!

Fase 1:
We analyseren uw bedrijf om groeimogelijkheden te ontdekken

“A man with a plan!” Klinkt altijd veelbelovend, niet? Niet verwonderlijk want er schuilt wel degelijk waarheid achter deze slagzin. Zonder een tot in de puntjes verfijnde strategie staat zelfs de meest ervaren en succesvolle ondernemer machteloos. U zou toch ook geen berg beklimmen zonder optimale voorbereiding? .. Nee, dachten wij dus ook.

Het online groeitraject begint met het blootleggen van de heikele punten van uw bedrijf om vervolgens de opportuniteiten aan het licht te brengen. Dit alles zonder uw doelpubliek een moment uit het oog te verliezen. De huidige situatie wordt in kaart gebracht en naargelang de toekomstvisie meer vorm krijgt wordt ook het potentieel steeds duidelijker.

analyse

Met de vergaarde informatie stellen we een strategie samen die uw doel binnen het vooropgestelde budget bereikt en bestendigt! We creëren de blueprint met focus op waarde die uw doelpubliek zal aantrekken en binden.

Afhankelijk van de behoeften van de klant stellen we een advies- en begeleidingstraject samen. Het basis traject legt vooral de focus op het eigen bedrijf en het groeipotentieel dat hier kan bereikt worden op vlak van online positionering.

Bij het tweede traject wordt daarbovenop nog een uitgebreide technische analyse gemaakt van de huidige website: het technisch traject. Met  behulp van allerhande tools worden heel wat technische SEO criteria  geanalyseerd om een stappenplan op te zetten en zelfs in te spelen op toekomstige technologische evoluties.

Het derde en laatste traject: het concurrentie traject zal het eigen bedrijf tegenover de belangrijkste concurrenten plaatsen om ook hier alle mogelijkheden ten volle te benutten.

Voor deze fase kunt u beroep doen op de kmo portefeuille.

Fase 2:
Tools (website, copywriting, organische SEO, …)

Tijd om nu met het groeiplan aan de slag te gaan want “Talk is cheap”! Rekening houdend met de vooropgestelde groeistrategie gaan we de digitale tools creëren die we nodig hebben om de top te bereiken. Hier zal vooral sprake zijn van noeste (intellectuele én fysieke) arbeid.

We beginnen uiteraard bij de ontwikkeling van een professionele website of webshop op maat. Hierbij gaan we steevast voor de Look & Feel die uw bedrijf hoort uit te stralen, de gebruiksvriendelijkheid voor zowel u als uw bezoekers en natuurlijk ook een perfecte technische onderbouw.

Een professionele website is een mooi begin, maar op zich zal het ons de strijdkracht nog niet kunnen geven om het doel te bereiken. Daarvoor moet ook de inhoud perfect op punt staan! Door middel van professionele copywriting gaan we de waarde voor uw potentiële klanten duidelijk maken. We definiëren met andere woorden uw unique selling proposition of USP.

  • Wat maakt uw bedrijf anders dan dat van uw concurrenten?
  • Wat heeft u te bieden dat u onderscheidt van de rest?
  • Waardoor steekt u er met kop en schouders bovenuit?

We gaan actief brainstormen over deze (en andere) aandachtspunten en vormen zo een samenhangend antwoord dat de kern van uw bedrijf perfect weergeeft. We creëren dus killer content die uw verhaal met passie vertelt.

Door de website en copywriting perfect op elkaar af te stellen én te finetunen is een goede basis voorzien voor vindbaarheid in zoekmachines als Google. Wij zorgen voor een perfecte technische onderbouw en voorzien content die wordt gesmaakt. Zowel door bezoekers van de website als door zoekmachines. Gebruiksvriendelijkheid staat hier centraal! Al houden we natuurlijk ook rekening met Google’s algoritme en z’n vele updates.

Op deze manier kan uw doelpubliek op een organische (en dus zo goed als kosteloze) manier worden bereikt.

Fase 3:
Marketing via Google, Social media, email, …

Hoewel wij als techneuten het nodige vertrouwen leggen in de kracht van zoekmachine optimalisatie zijn we net iets te ijverig om gewoon toe te kijken aan de zijlijn. Marketing die resultaten boekt zal namelijk gebruik maken van verschillende kanalen. Zoekmachine optimalisatie is er één van, maar daar begint het pas!

Eén van die kanalen is SEA of search engine advertising. Door Google Adwords campagnes op te starten, voorafgegaan door een grondig zoekwoordenonderzoek, kunnen we zeer doelgericht gaan adverteren. Zo haalt u gegarandeerd leads binnen die passen binnen uw bedrijfsverhaal. Zo wordt niet enkel op een organische manier bereik gecreëerd, maar ook betalend. Door echter organisch al sterk te staan kan het gebruikte budget hier tot een minimum worden herleid.

social-media-content-marketing

Het bereik via zoekmachines staat nu wel op punt. Willen we echter het onderste uit de kan halen (and we obviously do!) dan moeten we de focus ook soms durven verleggen. We kunnen bijvoorbeeld de immense kracht van social media niet ontkennen. Daarom helpen wij u bij het beheren van uw social media marketing. Door dit op de juiste manier aan te pakken worden de juiste mensen bereikt en zullen ze zich sneller binden aan uw merk of bedrijf.

May the Social Force be with You!

Naast het bereik via zoekmachines en social media is er onder andere ook nog Email marketing als kanaal om nog meer mensen te bereiken.

Fase 4:
Analyseren en bijsturen

Resultaten spreken voor zich. Door deze te analyseren en aan te passen waar nodig, kunnen we het groeitraject op punt zetten. Op deze manier zorgen we ervoor dat het budget optimaal wordt besteed en dus het maximum aan conversie wordt gecreëerd. We doorlopen een proces van trial & error en finetunen de groeistrategie tot we voldaan kunnen terugkijken op de weg die we reeds hebben afgelegd!

Wanneer de toekomstvisie en dus de top is bereikt, wordt het al snel weer tijd om de volgende klim in te plannen!

Andere diensten

Contact

  • * opgegeven velden zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.