menu sluiten

webshops.

Gebruiksvriendelijke webshops op maat met verbluffend design

Een straffe professionele webshop op maat laten maken die beantwoordt aan jouw huisstijl en op de eerste pagina van Google verschijnt? Web agency The Website Company ontwikkelt innovatieve, op maat gemaakte en zoekmachine geoptimaliseerde webshops, websites en webteksten die jouw bedrijf sterk positioneren in Google.

Een digitale samenleving

We kunnen er niet meer omheen. Digitalisering is overal aanwezig in ons leven en ook webshops en e-commerce kennen vandaag de dag een ongezien succes. Deze digitale evolutie heeft zo zijn invloed op het klassieke handelsproces, dat zo’n tiental jaar terug nog als absolute maatstaf gold. Daar is uiteraard niets mis mee. Zoals al keer op keer is gebleken, bieden webwinkels voor alle betrokken partijen een resem aan voordelen.

Aan- en verkoop, of toch zoveel meer?

De term e-commerce omvat het volledige online handelsproces, van begin tot eind. Maar dat is een stuk complexer dan enkel kopen en verkopen. Zo gaat de informatieverstrekking van de potentiële koper vooraf aan de eigenlijke transactie, terwijl de productlevering en de dienstverlening na verkoop erop volgen. Een professionele webshop of webwinkel op maat biedt op dit vlak een pak mogelijkheden om de verkoop te stimuleren. Via één enkel kanaal kan je alle transacties eenvoudig beheren en opvolgen.

Snelheid en efficiëntie voorop

Van plan om zo’n professionele webshop op maat te laten maken? Dan mag je heel wat voordelen verwachten, want snelheid gaat hand in hand met e-commerce. Met één bezoek aan je online webwinkel kunnen je klanten al een volledige transactie afronden, zonder daarvoor naar de Meir in Antwerpen of de Veldstraat in Gent te trekken. Daarnaast kan jijzelf als verkoper in een mum van tijd anticiperen op mogelijke veranderingen binnen de markt of bij concullega’s.

Meer conversie met jouw eigen online etalage

Snelheid is één ding, maar hoe zit het dan eigenlijk met de verkoop zelf? Of je nu juwelen, kleren of taarten verkoopt, het principe blijft hetzelfde. Een sterke webshop op maat resulteert enerzijds in een minimum aan kosten en moeite en anderzijds in een maximum aan potentiële klanten en verkoop.

Easy-to-manage WooCommerce webshop

Met WooCommerce, de gebruiksvriendelijke plugin op WordPress, kan je je eigen webshop en het transactieproces tot in de puntjes beheren zonder enige voorkennis. Je kan zelf gemakkelijk producten toevoegen en de consument laten kiezen welke specificaties hij wenst, zoals bijvoorbeeld de maat of kleur van een kledingstuk. Je hebt alles in de hand en eens de basics op punt staan, kan het systeem volledig autonoom zijn gang gaan.

E-commerce regelgeving

Kies je ervoor om een professionele webshop op maat te laten maken, dan houd je best rekening met de geldende e-commerce richtlijnen.

  • Herroepingsrecht
    De klant heeft de mogelijkheid om af te stappen van de aankoop en het geld terug te vragen. Het herroepingsrecht is echter niet onvoorwaardelijk. Het geldt bijvoorbeeld niet bij producten die snel vervallen of die al gebruikt zijn door de klant.
  • Informatieplicht
    De identificatie van je onderneming moet duidelijk zijn (met BTW- of ondernemingsnummer), alsook de specificaties van de producten of diensten die je aanbiedt via je WooCommerce webshop. Foto’s zijn daarom een uitstekend idee, ook op vlak van marketing.

Krachtige professionele webshop op maat laten maken?

Op basis van jouw wensen en doelstellingen bouwen wij een indrukwekkende webshop die jou meer klanten en omzet oplevert.

LET’S DO THIS!