The Website Company biedt u ook professionele Web Copywriting aan

Web Copywriting

Content is voor een website uitermate belangrijk. Het maakt niet uit hoe sterk uw website technisch is, zonder goede web copywriting kan niet gegarandeerd worden dat de website goed zal scoren in Google. U bent natuurlijk volledig vrij zelf uw content toe te voegen aan uw website, maar met professionele begeleiding op dit vlak staat u al een stuk sterker.

Het is namelijk gewoon een feit dat een website staat of valt met correct geschreven, zoekmachinevriendelijke web copywriting. Hieronder enkele redenen waarom samenwerken met een professionele web copywriting partner een goed idee is.

Google kijkt mee

Web copywriting is niet gelijk aan gewoon copywriting. Om online uit te blinken moet men met heel wat meer zaken rekening houden. Zo moet bijvoorbeeld de juiste opmaak  worden gehanteerd en moet het correcte aantal woorden en trefwoorden worden gebruikt.

Daar komt nog bij dat de zaken die nu belangrijk zijn niet per se het verschil maken binnen enkele maanden. Google staat in de frontlinie van de digitalisering en evolueert zo goed als constant.

web copywriting

Wij als Google Partner kunnen snel inspelen op gebeurlijke veranderingen en zo dus steeds goede web copywriting afleveren, conform met wat op dat moment telt.

Web copywriting voor de lezer

Toch: Lezer > Google

Het is echter niet voldoende rekening te houden met de parameters die Google hanteert. Dit op zich kan je al een goede positie opleveren, maar goede web copywriting gaat verder! Het is namelijk nog een stuk belangrijker dat de tekst ook voor de lezer aantrekkelijk en  interessant is. Een goede web copywriter houdt daarbij rekening met de doelgroep waarvoor hij/zij schrijft.

Wij gaan er voluit voor het evenwicht te bewaren tussen een boeiende tekst voor de lezer en een interessante tekst voor Google. Het levert namelijk weinig op om bovenaan te staan, maar uw boodschap niet over te brengen aan de lezer.

Stick to the plan

Het is vaak zo dat u zelf geen tijd heeft om het hele proces van content vergaren en creëren te doorlopen. Daardoor kunt u telkens rekenen op onze professionele expertise. Zoals waarschijnlijk is gebleken is web copywriting vaak een zeer tijdrovende activiteit.

U heeft zelf waarschijnlijk een hoop werk te doen en daardoor schuift deze activiteit steeds maar achteruit in de planning. Gelukkig, daar wij vertrouwd zijn met dit soort werk, kunnen wij zeer tijdbesparend te werk gaan. Zo kunnen we garanderen dat uw website online gaat op het afgesproken moment.

Verlies je doel niet uit het oog

Het belangrijkste doel voor veel bedrijven is natuurlijk nog altijd conversie creëren of dus gewoon verkoop realiseren.

Goede web copywriting bestaat er dus ook in rekening te houden met enkele marketingtechnieken die de verkoop bevorderen.

Killer web copywriting!

De web copywriting teksten moeten dus een krachtige boodschap overbrengen. Daarbij rekening houdend met de relevantie voor de lezer en de aantrekkelijkheid voor Google. Niet evident denkt u? Geen nood! Wij staan klaar met onze expertise en ervaring om u te helpen goede web copywriting te creëren en zo een sterke online reputatie te verwezenlijken die z’n vruchten afwerpt!

web copywriting goals

Andere diensten

Contact

  • * opgegeven velden zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.