analyse

GA VOOR MEER EFFICIËNTIE MET WEB-BASED APPLICATIES

Webapplicaties op maat van de klant

Naast uiteraard professionele websites op maat voelen wij ons ook geweldig thuis binnen de wereld van webapplicaties of web based software. Dit zijn computerprogramma’s die gebruikt worden via een standaard webbrowser, wat ervoor zorgt dat ze niet afhankelijk zijn van een bepaald toestel. Wij bouwen webapplicaties, net als onze websites, helemaal op maat van de klant met gebruiksvriendelijkheid en doeltreffendheid als absolute hoekstenen.

Onthoud: “Geen idee is te gek!”

Meer efficiëntie

Doordat webapplicaties niet afhankelijk zijn van een bepaald toestel, hoeft u geen software te installeren op meerdere apparaten. Zelfs binnen een uitgebreid netwerk is het systeem snel uitgerold en heeft iedere belanghebbende ook meteen toegang tot de webapplicatie.  Het enige dat een gebruiker nodig heeft zijn een werkende internetverbinding, een internetbrowser en om de veiligheid te waarborgen uiteraard inloggegevens. U kunt dus altijd en overal de benodigde informatie bekomen en dit via uw laptop, tablet of smartphone!

Iedereen met de nodige inloggegevens kan zo op eender welk moment toegang krijgen tot de web based software. Zo kunnen de communicatielijnen met uw collega’s, klanten, partners of leveranciers worden geoptimaliseerd wat uiteraard de efficiëntie van uw onderneming ten goede komt en bovendien ook kostenbesparend werkt.

webapplicaties

Telkens up-to-date

Elke belanghebbende kan dus op eender welk moment met behulp van hun eigen apparaat toegang verkrijgen tot de webapplicatie en interageren met het systeem en iedereen die ermee verbonden is. Iedereen is zo telkens up-to-date en kan aan de slag met de meest actuele informatie.

Bovendien is deze web based software makkelijk in uw bestaande website te integreren. Doordat alles gecentraliseerd is kan een vlotte communicatie verzekerd worden, zelfs binnen de meest gecompliceerde netwerken.

Geen idee is te gek!

Zoals hierboven al vermeld zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos en staan wij open voor elk idee! Klassieke voorbeelden van webapplicaties zijn bijvoorbeeld ordersystemen, klantenportalen, online agenda’s, … Wij horen echter graag uw persoonlijke noden en eisen en realiseren uw ideeën met plezier! Elke functionaliteit die u noodzakelijk acht kan worden geïmplementeerd in het systeem.

Wilt u dergelijke web-based applicatie ontwikkelen. Ga gezellig met ons aan tafel zitten en we bespreken wat juist uw verwachtingen zijn. Na een grondige brainstorm trachten we een duidelijk beeld te vormen van wat de verschillende aspecten van de webapplicatie moeten zijn en definiëren we hoe we deze het best kunnen realiseren.

Andere diensten

Contact

  • * opgegeven velden zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.