The Website Company: webdesign en websites op maat

Professionele en betaalbare websites

Professionele en betaalbare websites

Op zoek naar goed scorende websites? Dan bent u bij The Website Company aan het goede adres! Doordat we ook Google Partner zijn, ontwerpen we niet enkele mooie websites maar zorgen we er ook voor dat deze goed scoort in zoekmachines zoals Google.

Alvorens we van start gaan, analyseren we grondig uw eisen en noden. Op basis van alle informatie begeleiden we u in het volledig traject van uw website. Dit zowel in de webdesign- en developmentfase als achteraf met de service. Hierbij maken we geen gebruik van kant en klare keuzepakketten maar zorgen we steeds voor een persoonlijke aanpak op maat.

Het resultaat is een professionele website om U tegen te zeggen!

Webdesign op maat

Doordat The Website Company start vanuit de eisen en noden maar ook de voorkeuren van de klant, wordt er steeds een webdesign op maat gemaakt. En dit voor alle websites!

The Website Company kiest uitdrukkelijk om geen gebruik te maken van bestaande themes of templates. In plaats daarvan creëren we voor elk project een unieke aanpak en ontwerp. Hierbij wordt elk detail nauwkeurig ontworpen om overeen te stemmen met de wensen van de klant.

Na het creëren van een eerste webdesign concept, overlopen we samen met de klant de verschillende aspecten qua look & feel alsook de functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker. Zo houden we uiteraard rekening met de feedback van de klant om aanpassingen door te voeren waar nodig.

Op deze manier zorgen wij ervoor dat alle professionele websites steeds uniek en op maat zijn van de klant.

The Website Company: Demaes Katering - webdesign - websites op maat
Samenwerking Col Legno en The Website Company voor nieuwe website - websites op maat

Webdevelopment

Zoals er steeds een uniek ontwerp wordt gecreëerd voor elke klant, is ook de webdevelopment van alle websites steeds op maat.

Hierbij starten we steeds vanaf nul waarbij enkel de benodigde functionaliteiten worden geïntegreerd. Zo vermijden we overbodige modules waardoor we alle websites gemakkelijk kunnen optimaliseren en zo beter kunnen laten scoren in Google.

SEO oftewel Search Engine Optimization begint dus reeds tijdens de opbouw van uw professionele website en niet erna! Doordat The Website Company alle webdevelopment op maat voorziet, worden de basisregels van SEO altijd standaard geïntegreerd bij alle opgeleverde websites.

Succes gegarandeerd!

WordPress CMS

WordPress heeft sinds zijn ontstaan in 2003 een goede en stevige reputatie opgebouwd als gebruiksvriendelijke CMS (content management system oftewel beheersysteem) met onbeperkte mogelijkheden.

Naast de gebruiksvriendelijkheid hebben Wordpress websites ook een positieve invloed op de ranking in zoekmachines zoals Google. Dit uiteraard op voorwaarde dat de site op technisch vlak correct werd ontwikkeld.

Doordat de meeste downloadbare themes en templates bestaan uit een kluwen van modules, plugins en functionaliteiten, is het aangewezen om dit ten allen tijde te vermijden. Ondanks de lage kostprijs en korte leveringstermijn, hebben deze themes en templates enkel een negatieve invloed op de ranking van jullie websites in Google.

Conclusie: WordPress als CMS biedt tal van voordelen op voorwaarde dat de website vanaf nul werd ontwikkeld en dus geen gebruik maakt van bestaande themes of templates.

Samenwerking Villa Deauville en The Website Company voor nieuwe website - websites op maat

Andere diensten

Contact

  • * opgegeven velden zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.