menu sluiten

Overtuigende en prikkelende SEO-webteksten met maximale impact

Waardevolle, strategische en zoekmachine geoptimaliseerde webteksten laten schrijven die de aandacht grijpen én vasthouden? Onze SEO-copywriters toveren jouw bedrijfsverhaal om in krachtige website teksten op maat die hoog scoren in Google. Maar ook dankzij onze straffe websites en webshops vergroten we jouw online vindbaarheid.

Het belang van web copywriting

Relevante en goed vindbare content is van cruciaal belang voor elke website. Ook al zit jouw website op technisch vlak piekfijn in elkaar, zonder goede SEO-teksten (Search Engine Optimization) kunnen we niet garanderen dat je website hoog zal scoren in Google. Jouw website staat of valt namelijk met correct geschreven, zoekmachine vriendelijke teksten. Je kan ervoor kiezen om je webteksten te laten schrijven door onze SEO-experten om zo jouw online communicatie te versterken.

Google kijkt mee

Web copywriting gaat nog een stuk verder dan ‘gewone’ copywriting. Om online uit te blinken en beter gevonden te worden in Google moet je met heel wat meer zaken rekening houden. Zo moet je bijvoorbeeld de juiste opmaak, het juiste aantal woorden en de juiste trefwoorden hanteren bij het schrijven van de teksten voor je website.

Maar times are a-changin’. Google staat in de frontlinie van de digitalisering en evolueert zo goed als constant. Wil je waardevolle, wervende webteksten laten schrijven die inspelen op alle online evoluties? Als Google Partner creëren wij steeds goed onderbouwde web copywriting die beantwoordt aan de huidige eisen en noden van jouw klanten.

vacature sales

De lezer wil ook wat

Je kan dan wel een goede online positie bemachtigen door rekening te houden met de parameters van Google, maar het is niet voldoende om echt het verschil te maken. Het is nog een stuk belangrijker dat jouw zoekmachine geoptimaliseerde website teksten ook voor je lezer aantrekkelijk, interessant en relevant zijn. Daarom maken onze SEO-copywriters eerst en vooral een grondige analyse van je doelpubliek. Wat is het zoekgedrag van jouw klanten, welke zoekwoorden tikken ze in en hoe kunnen we hen het best bereiken?

Kickass web copywriting die écht werkt

Goede webteksten moeten dus een krachtige boodschap overbrengen, die rekening houdt met de relevantie voor Google én voor de lezer. Zelf weinig tijd of expertise in huis om zo’n SEO-geoptimaliseerde teksten te schrijven? Geen zorgen, onze vindingrijke copywriters spelen met taal en goochelen met alle bestaande SEO-technieken. Zij creëren straffe web copywriting volgens de regels van de kunst en bezorgen jouw bedrijf een ijzersterke online reputatie die zijn vruchten afwerpt.

Indrukwekkende SEO-webteksten laten schrijven?

Reken op de expertise van onze creatieve SEO-specialisten en verzeker jouw plek op de eerste pagina van Google.

LET’S EXCHANGE IDEAS!