Praktisch online marketingplan op basis van cijfers

Ons dagelijks leven speelt zich meer en meer online af. Als ondernemer kan je daarom niet achterblijven in het online gebeuren, maar zelf een online strategie uittekenen is geen sinecure. Bij The Website Company bekijken we samen met jou de mogelijkheden om online te groeien en stellen we een data-driven, transparant online marketingplan op, steeds op jouw maat én op maat van je doelpubliek.

Let’s get to know each other

De eerste stap in een samenwerking is elkaar door en door leren kennen. We geven je meer uitleg over onszelf en onze manier van werken. Daarnaast laten we jou ook aan het woord. Wat zijn jouw verwachtingen en wat zijn je doelen? Waar loop je tegenaan in je zoektocht naar online groei. Maar vooral: wie ben jij?

We willen alles weten over je merk, je product, je doelpubliek, je concurrenten, je troeven en waarden, je visie en missie… Kortom, alles wat we moeten weten om een online marketingstrategie en –plan op maat uit te schrijven.

Analyse

Tijd om de huidige situatie even onder de loep te nemen. Misschien heb je al een website en maak je gebruik van socialemediakanalen, maar blijft het gewenste resultaat uit. Wij analyseren hoe dat komt en achterhalen o.a. op basis van uitgebreid marktonderzoek wat wel werkt en wat niet.

Wat is bijvoorbeeld je huidige positie in Google en hoe presteren je lopende SEA-campagnes? Hoe track je conversies? We detecteren de pijnpunten liggen en de mogelijkheden om jouw online vindbaarheid een boost te geven waardoor je meer leads genereert en meer winst maakt. Met andere woorden, wat wij voor jou kunnen betekenen op online vlak. We houden daarbij steeds je doelpubliek en het vooropgesteld budget in de gaten.

Advies

Aan de hand van de vergaarde informatie, stellen we een future-proof online marketingplan op. Dit plan behelst welke bouwstenen er nodig zijn om je SMART-doelstellingen te bereiken binnen het vooropgestelde budget. Een goed gebouwde website is een startpunt en met behulp van extra inspanningen halen we het onderste uit de kan.

Het plan is altijd op maat gesneden van je doelgroep enerzijds en van de customer journey van potentiële klanten. Waar bevinden ze zich en hoe benader je hen het beste voor een maximaal resultaat?

Een future-proof online marketingplan laten opstellen op basis van data?

De specialisten van The Websity Company tekenen jouw digitale strategie uit en laten jouw website een hogere positie in Google innemen.

LET’S GET STARTED