menu sluiten

Vastberaden om beter gevonden te worden in Google

Zo’n online marketingplan is mooi, maar het wordt pas echt leuk als de doelstellingen behaald worden. Wij zorgen ervoor dat je website gevonden wordt in Google, je professionele webshop beter converteert en je socialemediakanalen on point zijn. Steeds via transparante communicatie en op basis van duidelijke doelstellingen.

SEO-geoptimaliseerde website met spot-on copy

Aan de hand van het online groeiplan gaan we aan de slag zodat jouw bedrijf beter gevonden wordt in Google en je zo je winst kan vergroten. Beginnen doen we met de ontwikkeling van jouw nieuwe website en/of webshop. We kiezen hierbij steevast voor een look-and-feel die perfect matcht met jouw bedrijf en we streven naar een piekfijne gebruiksvriendelijkheid en correcte technische opbouw.

Een geoptimaliseerde website moet voorzien zijn van relevante content. Dat is noodzakelijk om in de online wereld echt het verschil te maken. Onze strategische copywriters spreken hun taalkundige creativiteit aan om met behulp van goed leesbare én SEO-geoptimaliseerde webteksten jouw verhaal te vertellen. Zo overtuig je jouw doelpubliek en kom je hoger in de Google-zoekresultaten.

The extra mile

Als je nieuwe website of webshop online staat, hoef je niet enkel op SEO te rekenen om beter gevonden te worden in Google. Er zijn manieren om het proces een flinke duw in de rug te geven. Die lichten we ook toe in het online marketingplan.

Een eerste optie is met advertising (zowel SEA als social media advertising). Op basis van een grondig zoekwoordenonderzoek adverteren we heel doelgericht met een vast budget. Deze advertenties zorgen niet alleen voor meer binnenkomende leads, maar kunnen ook je SEO-waarde naar een hoger niveau tillen. Het enorme potentieel van SEA-campagnes en advertenties op sociale media is absoluut de moeite waard om te ontdekken.

Daarnaast mogen we ook de kracht van organische posts op sociale media en de potentiële ROI van e-mailmarketing niet onderschatten. Wij helpen je met het beheer van je socialemediakanalen en communicatie via e-mail zodat klanten zich sneller aan jouw merk of bedrijf binden. Aan de hand van een omnichannel-strategie treed je het best en snelst met je klant in contact en word je ook beter gevonden op Google.

Jouw business online laten groeien?

De experts van The Website Company zijn gepassioneerd door online groeistrategieën om jouw website op 1 te krijgen in Google.

LET’S GET STARTED